Besøg griseriet

Besøg Griseriet i Magtenbølle på Fyn, er en helt særlig oplevelse, du kommer tæt på grisene og får fortælling om det gode griseliv og grisene i Griseriet. Ring eller skriv for at aftale besøg. Vi holder også åbent hus nogle dage i løbet af året.

Priser:

For op til fem personer i en time kr. 500,-
Større selskaber på mellem ti og tyve personer en times besøg kr. 50,- pr. person.
Vi holder åbent hus i løbet af året, kr. 30,- for voksne og kr. 20,- for børn. Følg med på Facebook (Buzz Øffesen), Instagram (griseriet_fyn) og hjemmesiden, hvor vi annoncerer næste åbent hus.

Kontakt:

Else Marie Kristensen
tlf. 2013 5492
mail: elsemarieeventyr@msn.com

Her fortæller Tine, som besøgte griseriet i 2018 om sin oplevelse:

“Familietur til Magtenbølle for at se på minigrise og høre grise fortællinger. Fantastisk oplevelse for alle i alderen 15-80 år, fordi grisene er sååå søde og morsomme at studere og Else Marie med sin dejlige fortællerstemme, humor og viden får alle inddraget og vejledt, så grisene, især dem der bor inde i huset, meget gerne vil snakke med os. Man finder hurtigt ud af, at grisene er selvstændige og har meget forskellige personligheder. De er meget velopdragne og Else Marie har et virkelig godt tag på dem, og det er tydeligt, at de har et grise-drømmeliv her. Og Uhm den hjemkøbte honning og mjød smagte himmelsk!”